Delia la Revelionul Black & White 2017 la Palatul Parlamentului

sigla

Palatul Parlamentului

Palatul Parlamentului, Sala Unirii, acces prin intrarea C1
Zona Constitutiei, Bucuresti

www.lapalat.ro

REZERVARI: 0751.236.955
PRET: DE LA 150 EURO
Contactati online
Numele dumneavoastra *
Adresa email *
Telefon (optional)
Mesajul

Pentru al patrulea an consecutiv, Palatul Parlamentului gazduieste in Sala Unirii, cea mai mare sala de bal din Romania, petrecerea de Revelion cu tema “Black&White”. Cel mai mare foc de artificii din Piata Constitutiei va putea fi admirat de toti invitatii de pe esplanada Palatului.

Invitat special al petrecerii de sfarsit de an este DELIA. Atmosfera va fi asigurata si de Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestra, Hypnotique - Electric Violin Band, DJ Radu, iar amfitrionii evenimentului sunt Cristian Brancu si Alexandra Velniciuc. Dress code: black tie.

INVITAT SPECIAL
DELIA
Wilmark Dance & Show
Cornel Verban Orchestra
DJ Radu
Quartet Hypnotic

Cum să te îmbraci la un revelion "Black&White"?

Revelionul 2017 La Palatul Parlamentului este un Revelion "Black&White", ceea ce înseamnă că îmbrăcămintea purtată trebuie să fie de culoare negră sau de culoare albă şi trebuie să corespundă ca lungime, formă şi stil.

Ţinuta trebuie să fie formală. Pentru femei implică rochii lungi iar pentru bărbaţi, costum sau smoching. O rochie de seară sau un costum elegant este în ordine. În mod normal petrecerile după lăsarea întunericului sunt mai formale decât cele care încep după-amiază.

Uneori, femeile pot purta şi rochii scurte, dar rochiile ar trebui să fie moderne şi de preferinţă, realizate dintr-un material textil bogat/plin şi într-o culoare mai închisă. Femeile ar trebui să aibă, de asemenea, părul coafat pentru eveniment şi să asorteze cu îmbrăcămintea bijuterii moderne.

Bărbaţii în smoching ar trebui să aleagă papionul sau batista într-o culoare asortată cu rochia însoţitoarei. În cazul în care nu poartă smoching, bărbaţii trebuie să poarte un costum negru, cu o cămaşă albă şi o cravată de culoare neagră.

INFO PREȚ

Loc Standard - 150 euro, Loc Premium - 175 euro, Loc VIP - 200 euro. Tarifele sunt in functie de pozitionarea mesei fata de scena si ringul de dans. Tarifele includ şi participarea la Tombola ce se va organiza în seara de Revelion.

Accesul copiilor: copiii cu vârsta până în 6 ani, acces gratuit, fără meniu şi fără loc la masă; copiii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani, tarif redus cu 50%.

Pentru invitaţii din afara Bucureştiului se poate asigura cazarea la Phoenicia Grand Hotel 4*+ la preţul de 45 euro/ single premium, 49 euro/ dublă premium. Tarifele de cazare includ toate taxele, brunch-ul de pe 1 ianuarie, acces la fitness şi la saună.

Suna acum si rezerva
0751.236.955

www.lapalat.ro
Oferta Revelion 2018 Niko Palace Oferta Revelion 2018 Jubile The Ballroom Oferta Revelion 2018 Regal Ballroom Oferta Revelion 2018 Caru cu Bere Oferta Revelion 2018 Hanu’ lui Manuc Oferta Revelion 2018 Imperial Ballroom Oferta Revelion 2018 Twilight Events Oferta Revelion 2018 The President
Inapoi Lista cu oferte
Inscrie oferta pe site
Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti