Revelion 2017 - program artistic live la Zocalo Ballroom

sigla

Zocalo Ballroom

Str. Chilia Veche nr. 2 arată pe hartă
Zona Drumul Taberei, Bucuresti

www.zocalo.ro

REZERVARI: 0732.962.256
PRET: 390 LEI
Contactati online
Numele dumneavoastra *
Adresa email *
Telefon (optional)
Mesajul

Zocalo este un nou salon de evenimente din Bucuresti, destinatia ideala pentru o petrecere de neuitat. Elegant si cochet, cu o capacitate maxima de 130 de locuri la masa, Zocalo Ballroom isi doreste sa intampine cu stil evenimentele importante din viata dumneavoastra: de la nunta, botez, aniversare, pana la petreceri si conferinte corporate.

Iti punem la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru a garanta reusita evenimentului tau, cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, avand o experienta de peste 10 ani in evenimente private si corporate.

Revelion 2017 Zocalo Ballroom!

Pentru ca ne dorim sa facem parte din amintirea celor mai frumoase momente din viata dumneavoastra, va invitam sa petreceti Revelion 2017 intr-o locatie eleganta, ce garanteaza inzestrarea serii de Revelion numai cu superlative.

Muzică live toată noaptea asigurata de Leeo (Florin Gheorghe) & Friends Band si invitatii sai speciali Janina Sabău și Ionuț Crâmpei.

Leeo & Friends Band
Janina Sabău
Ionuț Crâmpei
DJ
Meniu All Inclusive

Echipa Zocalo Ballroom va va depasi asteptarile, facand din aceasta seara o reusita, atat prin preparatele fine prezentate si servite cu profesionalism, cat si prin programul artistic diversificat.

Prețul unui bilet la Revelionul Zocalo Ballroom 2017 este 390 lei.

Suna acum si rezerva
0732.962.256

www.zocalo.ro
Oferta Revelion 2018 Niko Palace Oferta Revelion 2018 Jubile The Ballroom Oferta Revelion 2018 Regal Ballroom Oferta Revelion 2018 Caru cu Bere Oferta Revelion 2018 Hanu’ lui Manuc Oferta Revelion 2018 Imperial Ballroom Oferta Revelion 2018 Twilight Events Oferta Revelion 2018 The President
Inapoi Lista cu oferte
Inscrie oferta pe site
Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti